Mijn werk als masseur in Apeldoorn 

In mijn massage praktijk in Apeldoorn help ik sporters en niet sporters met spierklachten, blessures, RSI en overige klachten die voortkomen uit overbelasting van de spieren. Het gaat om spierklachten door sporten, werk of andere oorzaken. Vaak klachten die voortkomen uit langdurige slechte houding of terugkerende, inspannende handelingen. 

Ik heb inmiddels jarenlange ervaring met blessures en spierklachten en heb naast sportmassage ook veel kennis van triggerpoint therapie en Muscle Energy Technique (MET). Verder verzorg ik als sportmasseur traditionele tapings of medical tapings in de herstelperiode van een blessure.

Ik ben fan van Amerikaanse massage goeroes zoals Erik Dalton of Tom Ockler. Verwacht van mij een no nonsense aanpak waarbij ik me voornamelijk focus op de bestaande klachten en minder op de "softe" wellness aspecten van massage. Naast massage krijg je praktische tips en trucs van me om sneller te herstellen en geef ik handvatten mee op het gebied van levensstijl en voeding. 

 

RSI Sportmassage sportmassage Apeldoorn

 

Massage therapie

Om er achter te komen waar de oorzaak van je klacht vandaan komt heb ik eerst een kennismakingsgesprek met je. In dat gesprek zal ik dieper ingaan op de achtergrond van je klachten. Zo krijg ik een beter beeld van de mogelijke oorzaak ervan. Ook zal ik een aantal spier functietesten met je doen zodat ik kan bepalen waar de problemen vandaan komen. Op basis hiervan zal ik een behandelplan opstellen.

Een afspraak voor een massage maak je makkelijk online

Ben je klaar met pijn en stijfheid door overbelasting van je spieren door sport of werk? RSI Sportmassage Apeldoorn kan je helpen! Maak nu direct, online een afspraak bij RSI Sportmassage in Apeldoorn. Heb je vragen? Die kun je online stellen via het contactformulier. Of stuur een e-mail naar r.f.siecker@rsisportmassage.nl.

  

 
Kaart
E-mail